Auto

Orice calatorie incepe cu o portie de relaxare

inchiriere auto bucuresti

In capitala exista numeroase firme de rent a car care servesc clientii interesati de masinile de inchiriat. Datorita numarului mare de firme in domeniu, preturile sunt competitive si clientii pot beneficia de reduceri semnificative.

In timp ce Bucurestiul gazduieste numeroase firme de rent a car, alte orase ale tarii nu dispun de un numar mare de firme de inchirieri. Locuitorii oraselor din afara Bucurestiului se pot bucura de servicii de calitate din partea firmelor care livreaza masini din capitala la cererea clientului. In orase precum Brasov, Ploiesti sau Pitesti poti beneficia de serviciile firmei de inchirieri auto Five.

Pentru clientii interesati de servicii de inchirieri auto Ploiesti Five are vesti bune: masini la preturi reduse. De asemenea, cei interesati de inchirieri auto Brasov pot beneficia de serviciile firmei Five.

Cum functioneaza procesul de inchirieri auto

In primul rand, contactati firme de rent a car pentru oferte de pret. Imediat ce ati hotarat o firma de la care sa luati masina, contactati-i. Dupa o prima discutie cu reprezentantul firmei, veti primi pe email un contract de inchirieri si detalii despre conditiile de inchiriere. Masinile de inchiriat presupun plata unei garantii si indeplinirea unor conditii contractuale. Clientul preia masina si o returneaza la o locatie stabilita in momentul in care semneaza contractul. Cantitatea de combustibil din rezervorul masinii la preluarea masinii trebuie sa fie identica la returnarea masinii inchiriate.

Un alt criteriu pentru procesul de inchiriat se refera la vechimea permisului de conducere a clientului. Cel care inchiriaza masina trebuie sa detina un permis de conducere cu vechime mai mare de un an. Plata garantiei pentru masina inchiriata se face fie cash, fie cu cardul. Suma este returnata complet clientului in cazul in care nu apar incidente pe parcursul zilelor de inchiriere.

Masini de inchiriat pentru un buget redus

Exista masini pentru toate tipurile de buget. Un buget generos poate permite clientului o masina din clasa celor de lux, Premium. Insa, bugetul mediu spre mic permite inchirierea unei masini low-cost.

O masina ieftina are un pret de plecare de la 10 EUR/zi si poate fi inchiriata pe termen scurt sau chiar pentru o luna. Masinile de lux, au preturi incepand cu 90 EUR/ zi si pentru inchirieri mai mari de 2 saptamani se ofera reduceri semnificative.

Masinile de oras, din clasa Compact, pot fi inchiriate la 30 sau 50 EUR pe zi. Atentie, un detaliu care trebuie retinut este faptul ca in domeniul inchirierilor auto pretul poate fi usor modificat in functie de durata de timp pentru care clientul doreste masina.

O masina inchiriata de o persoana juridical pentru mai mult de 30 de zile atrage un pret mult mai atragator decat o masina inchiriata un weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *