Social

Idei de cadouri pentru sărbători în pandemie

idei cadouri sarbatori

Idei de cadouri pentru sărbători în pandemie

Sărbătorile se apropie și cu toate că anul acesta este puțin mai diferit, tot vom reuși să petrecem timp alături de cei dragi într-un fel sau altul.

Fie că le dăruim personal sau le expediem, cadourile de Crăciun fac parte din tradiție și nu trebuie să ne lăsăm dezamăgiți sau supărați de situația existent deoarece mereu există opțiuni viabile. Curierii lucrează aproape zilnic, vouchere cadou se pot oferii online, poșta funcționează, opțiuni există chiar și în timpul pandemiei.

Cadou pentru prietena cea mai bună

Fie că e vroba de prietena din copilărie sau colega de birou, cadourile de Secret Santa sunt mereu motiv de veselie. Probabil este mai greu să alegi ceva, mai ales dacă nu ai văzut-o de ceva vreme, însă produsele de îngrijire sau cele cosmetice sunt mereu binevenite. Poate ar vrea să încerce albirea dinților acasă, sau o sesiune spa cu cele mai cool cosmetice coreene sau pur simplu săse relaxeze într-o baie caldă cu uleiur esențiale, să citească o carte bună și să savureze un vin bun. Deja ai multe idei pentru ea.

Cadou pentru copil

Majoritatea copiilor se bucură de orice jucărie, mai ales dacă nu o mai văzuse până atunci. Dat fiind faptul că cei mici petrec mult timp cu părinții în perioada aceasta, ei reușesc să imite cam tot. Astfel o bucătărie pentru copii ar fi cadoul ideal pentru micile bucătărese, iar pentru băieți probabil un banc de lucru. Sigur îi vor ține ocupați mult timp. Dacă bugetul nu este așa mare, cărțile de colorat sau celede activități sunt mereu o încăntare și în plus, le dezvoltă și inteligența.

Cadou pentru o proaspătă mămică

Mămicile probabil au nevoie de mult somn și relaxare, însă sigur nu doresc să își neglijeze nici aspectul fizic. Bio Oil oferit cadou unei proaspete mămici ar putea fi o variantă foarte bună. Un cadou util de care s-ar bucura orice viitoare sau proaspătă mămică care încearcă să prevină sau să se lupte cu vergeturile apărute. Orice cadou cosmetic oferit uneimămici trebuie atent ales pentru ca ingredientele să fie potrivite pentru această etapă a vieții ei.

Cadou pentru părinți

Părinții sunt poate cel mai ușor de impresionat. Un coș cu bunătățuri făcute acasă ar fi ceva de vis. Dacă însă timpul nu permite, există multe patiserii sau cofetării care pregătesc astfel de cosulețe de sărbătoare și chiar ele livrează la ușa lor în cazul în care distanța sau reglementările se opun unei vizite personale.

Sigur că sărbătorile din acest an sunt ceva mai diferite, însă asta nu trebuie să ne oprească să fim alături de cei dragi cu gândul și cu sufletul,în speranța că anul următor ne va aduce mai multă liniște în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *