Business

Franciza Best Studios atrage atentia antreprenorilor romani

franciza business beststudio bucuresti

Franciza Best Studios atrage ca un magnet atenția antreprenorilor români pe timp de pandemie.

Pandemia de COVID-19 a scos la iveală cel mai bun business din România, care funcționează perfect indiferent de situația economică pe care o regăsim la nivel național sau internațional: videochatul.

Industria de videochat a devenit pe timp de pandemie cea mai profitabilă afacere în care antreprenorii României ar putea investi în mod sigur. Cu toate acestea, a începe o afacere de la zero într-un domeniu atât de popular precum videochatul nu este cea mai bună idee. Pentru a trage lozul câștigător, aceștia aleg să își investească fondurile în cea mai profitabilă franciză de videochat din România, Best Studios.

Cifrele atestă faptul că studiourilor de videochat le merge mai bine ca niciodată, iar pe timp de pandemie, cel mai bun studio de videochat, Best Studios, a reușit să aibă încasări mai mari cu 40 %, astfel că nu e de mirare că franciza sa devine un punct de interes pentru elita României.

Ne bucurăm să vedem cum franciza de videochat Best Studios crește în interesul antreprenorilor români. Suntem deja în negocieri cu numeroși antreprenori care doresc pachetul nostru complet de franciză Best Studios și ne bucurăm că acest proiect este pe un făgaș bun și profitabil pentru ambele părți.” – declară un reprezentat Best Studios.

Best Studios propune diverse pachete de francize în funcție de capitalul de care dispune investitorul. După spusele managerilor Best, investiția este una sigură, dat fiind faptul că Best Studios este cunoscut la nivel internațional drept cel mai bun studio. Numărul impresionat de premii și titluri câștigate la evenimentele de profil reprezintă garanția acestui lucru.

Cele mai mari beneficii ale investitorilor în franciza de videochat Best Studios

Studioul de videochat Best oferă investitorilor posibilitatea să aleagă din patru categorii de studiouri: studio platinum, studio gold, studio silver și studio bronz, în funcție de suma de care dispun și de implicarea pe care o doresc.

Indiferent de categoria în care investitorii doresc să își mute capitalul, Best Studios oferă: bonusuri, training profesionist, exclusivitate, locații de top și implementarea culturii Best, marketing și PR, legalitate și confidențialitate 100 %, tehnologie de ultimă generație și unicitate.

Franciza Best Studio nu implică taxă de intrare în sistem și nici redevență lunară, royalty fee, iar recunoașterea brandului va garanta recuperarea investiției inițiale într-un timp foarte scurt, mai exact 1 – 1,5 ani, ceea ce face ca investiția să fie una sigură și garantată dacă se respectă toate indicațiile Best.

„Suntem o companie de încredere și am creat fundamentul Best pe încredere, respect și profesionalism. Nu am fi creat niciodată acest proiect de franciză dacă nu am fi fost convinși că investitorii vor avea profit garantat și că recuperarea investiției se va realiza într-un timp foarte scurt. Da, cunoaștem formula SUCCESULUI GARANTAT în videochat pentru că am muncit mult și pentru că suntem de foarte mult timp pe această nișă.” – declară un reprezentant Best Studios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *