Social

Aplicatie instagram sa vezi cine ti-a vizitat profilul

aplicatie instagram sa vezi cine ti-a vizitat profilul

Vrei sa stii cine iti viziteaza profilul de instagram?

Proarad.ro iti prezinta in acest articol cum poti afla cine ti-a vizitat profilul de instagram in cativa pasi simpli.

Cine iti viziteaza profilul de Instagram:

Una dintre cele mai frecvente preocupari ale utilizatorilor de Instagram si ale altor retele de socializare este sa afle cine le viziteaza profilul.

Pe multi dintre noi Instagram a reusit sa ne captiveze, atat de mult incat impartasim o mare parte din viata noastra pe aceasta platforma sociala si de aceea, a aparut curiozitatea sa stiu cine mi-a vazut profilul de Instagram.

Fie ca stiti cine ne spioneaza sau daca aveti un cont de afaceri, cati oameni se uita la produsele noastre.

Insa spre deosebire de comentariile ,,asemanatoare” pe care le lasa alti oameni si care sunt vizibile in oricare dintre postarile dvs., a vedea cine a vizitat profilul dvs. este ceva mai dificil.

De fapt, este posibil sa fi recomandat multe aplicatii sau trucuri pe internet, cu toate acestea, indiferent ce cautati, nu veti gasi solutia.

Deoarece multe dintre sugestiile pe care le-ati putut auzi nu sunt decat trucuri pentru a obtine bilete web. In multe situatii, aceste aplicatii sau trucuri sunt fatade ale criminalilor cibernetici in cautarea completarii dispozitivului malware si astfel sa poti fura informatii si fotografii de pe mobil.

Din aceste motive intentionam sa va oferim cele mai bune sfaturi despre cine a vazut profilul meu pe Instagram si sa va impiedica sa mai fiti unul pe lista.

Nu folosi aceste aplicatii:

Stim ca toti am dori sa avem acces la o aplicatie care ne spune cine a vazut profilul nostru, dar acest lucru nu este posibil, nu exista nici macar o aplicatie care sa arate cine ti-a vizualizat profilul de Instagram.

Toate aceste pagini si aplicatii care promit sa fie utile pentru a sti cine mi-a vazut profilul pe Instagram, sunt o dezamagire totala, niciuna nu indeplineste functiile indicate si toate iti pot fura datele sau contul personal de Instagram.

  1. Qmiran
  2. Instaagent

Inca odata: NU EXISTA APLICATII CARE SA ITI ARATE CINE ITI VIZITEAZA PROFILUL DE INSTAGRAM!

Adevarul este ca: nu este posibil sa stiti cine va viziteaza profilul, programele si aplicatiile care pretind ca stiu vizitele pe Instagram, cauta cu adevarat doar sa va adauge la bazele lor de date pentru a va arata publicitate si in cine stie ce alte scopuri.

In nenumarate ocazii, aceste aplicatii miraculoase sunt fatada pentru cyber criminali care urmaresc doar sa va infecteze dispozitivul mobil malware pentru a fura informatii, precum: fotografii, fisiere, detalii bancare, etc.

Cine imi viziteaza Instagram-ul cu functia Povesti (Stories):

Este perfect posibil sa va ganditi ca cine v-a vizitat povestile va face si un tur al dvs. profil.

Da, stiu ca nu este raspunsul pe care il asteptai, dar daca o persoana este interesata de povestile tale si ceva de acolo iti atrage atentia, probabil ca se va opri sa-ti observe cele mai recente postari de pe profilul tau de Instagram.

Daca va faceti timp pentru a verifica cine face parte din publicul postarilor din Story, veti sti cine sunt fanii dvs., care vin doar din cand in cand, poate ca nu sunt interesati, dar acei utilizatori care sunt atenti la story-uri si care va examineaza constant continutul, cu siguranta vor face acelasi lucru cu profilul.

Nu se poate vedea cine ti-a vizitat profilul de Instagram!

Inceteaza sa mai cauti solutii si mergi mai departe.

Invata sa utilizezi informatiile oferite de Instagram in sectiunea de Insights pentru a intelege cine sunt cei care te urmaresc si care este continutul de care sunt interesati in mod constant.

Citeste si: Descrieri Poze 2020 pentru Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *